1995-1996

Vuonna 1994 alkaneet vanhainkotikeikat jatkuvat vuoden 1995 elokuuhun saakka - ylioppilasteatterilaiset käyvät onnittelemassa ja kukittamassa kaikki Rovaniemen kaupungin vanhainkodissa asuvat vanhukset heidän syntymäpäivänään.

Vuonna 1995 ylioppilasteatterifestivaaleilla vieraillaan Nigel Williamsin kirjoittamalla ja Markku Lukan ohjaamalla näytelmällä Luokan vihollinen. Näytelmä yltää suureen suosioon ja sitä esitetään eri kouluilla ympäri Pohjois-Suomea. Samana vuonna tehdään teatterin historian kallein produktio, Caramba-musikaali.

Samuli Reunanen kirjoittaa ja ohjaa näytelmän Viimeinen veljeskunta vuonna 1996. Esitys saa Suomen Harrastajateatteriliiton kantaesityspalkkion syksyllä 1997 sekä hyvän vastaanoton yleisöltä.

Pulppeita Tarinoita on jälleen pitkästä aikaa työryhmän itsensä käsikirjoittama teos. Siinä yhdistetään Daniil Harmsia, Shakespearea, Edgar Allan Poeta ja Quentin Tarantinon Pulp Fiction -elokuvaa, paikallista huumoria, työväenlauluja ja mitä vain kuvitella saattaa. Lavastus on hyvin karsittu - näyttämöllä on vain kuusi tuolia ja flyygeli. Esitys on absrurdi ja hauska.